Betalen en levering

Veilig betalen

De betalingen bij Agrifield zijn gratis mogelijk via iDeal en PayPal. Via deze bekende betaalmiddelen bent u verzekerd van een veilige manier van betalen. De webwinkel is uiteraard beveiligd met een SSL- certificaat (slotje).
 
Wilt u liever het geld overboeken? Stuur ons dan een email met uw bestelling en dan sturen wij u een factuur. Het is ook mogelijk om te betalen via VISA/creditcard. 

GRATIS verzending in Nederland

Meststoffen die 500 kg of zwaarder zijn versturen wij gratis in Nederland (exclusief de Waddeneilanden). Bij een bestelling van alleen één of meerdere pallets potgrond, tuinaarde of schors worden er ook geen verzendkosten berekend. De verzendkosten worden getoond in de winkelwagen nadat u uw adres heeft ingevoerd..


Wijze van bezorgen

De pallets worden bezorgd met vrachtwagens en deze zijn uitgerust met een klep en (elektrische) pompwagen om eenvoudig pallets te lossen. De vervoerder beschikt niet over een kooiaap. Standaard wordt er geleverd met een trailer. Indien een vrachtwagen niet in uw straat kan lossen, kies dan voor een bakwagen (toeslag).

Potgrond bezorgen
Pallets (>500kg) worden in Nederland¹ gratis bezorgd en worden afgeleverd binnen 5 werkdagen. Voor België is er een toeslag van 42 euro per pallet. U kunt tijdens de bestelling uw voorkeursdag aangeven.

Indien u niet thuis bent, zal de chauffeur de pallet plaatsen waar hij denkt dat dit het beste kan (verhard terrein).

De chauffeur levert de pallet(s) met een pompwagen en kan hiermee niet over grind rijden. Het mooiste is als u thuis kunt zijn bij de levering, dan overlegt u met de chauffeur waar de pallet(s) geplaatst (kan) kunnen worden.

In principe wordt de pallet tot de stoep geleverd. Mocht de wens bestaan om de pallet(s) in de garage, onder de carport, achtertuin of ergens anders dan de stoep neer te zetten, dan kan dit ter plekke besproken worden met de chauffeur. Echter, de chauffeur bepaalt of dit mogelijk is. Het plaatsen van de pallet(s) op uw privéterrein (bijvoorbeeld uw oprit) is voor uw eigen risico!

Pakketten
Voor het versturen van pakketten wordt gebruik gemaakt van POSTNL en DHL. U ontvangt hiervan een track en trace code. De verzendkosten van de pakketten (losse zakken) worden berekend op basis van gewicht.

Afhalen
Wij bieden ook de mogelijkheid om enkele zakken potgrond, meststof, perliet of vermiculiet bij ons op te halen. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor afhalen. Of stuur ons een email met uw bestelling en wanneer u het wilt komen ophalen, dan leggen wij het alvast klaar voor u.

Wanneer wordt de pallet geleverd?
 

Na uw bestelling ontvangt u een email op welke werkdag (datum) uw bestelling (pallet(s)) wordt geleverd. De bestelling wordt op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur bij u thuis afgeleverd. 

 

Bestelling gedaan op:

Wordt geleverd op:

Maandag Donderdag
Dinsdag Maandag
Woensdag Maandag
Donderdag Dinsdag
Vrijdag Woensdag
Zaterdag Woensdag
Zondag Woensdag


Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Heeft u nog een andere vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
 
(1) Exclusief de Waddeneilanden. Levering voor de Waddeneilanden wordt belast met een toeslag van 76 euro.