Perliet in 100L

Perliet kopen

Perliet is een populair product in de tuinbouw. Kwekers gebruiken het om potgrond luchtiger te maken en voor een betere drainage. Dit is vooral handig voor planten die niet van te natte grond houden.

Waarvoor gebruik ik perliet?

Perliet zorgt ervoor dat water snel afgevoerd wordt, waardoor de grond niet te nat blijft. Dit is belangrijk om de balans tussen vocht en zuurstof in de potgrond te waarborgen. Het maakt de potgrond luchtiger en is handig voor het afvoeren van overtollig regenwater in bloembakken.

Perliet en kwaliteit

Wij verkopen perliet met het RHP-keurmerk voor de professionele tuinbouw. Onze korrelgrootte van het merk PULL is 0-6,5 mm en is speciaal gemaakt voor planten voor in de moestuin en potplanten.

Onze perliet voldoet aan de eisen van SKAL voor biologische land- en tuinbouw en certificaten zijn op verzoek beschikbaar. Wij sturen losse zakken met POSTNL. Afhankelijk van het gewas en de kwaliteit van de potgrond, raden wij aan 15-30% perliet te mengen met potgrond.

In het kort: Onze goedkope perliet is van hoge kwaliteit en wordt verkocht met het RHP-keurmerk en voldoet aan de eisen van SKAL. Het is speciaal gemaakt voor planten en wij sturen het rechtstreeks naar u toe via POSTNL. Wij verkopen al jaren de perliet met RHP keurmerk.

 

Terug naar blog