Hoge verzendkosten bij 25kg zakken

Waarom zijn de verzendkosten zo hoog bij 25KG zakken?

De verzendkosten voor 25 kg zakken zijn hoger. Dit is te wijten aan de extra gewichtstoeslag die de koerier (POSTNL) hanteert, wat resulteert in een toeslag van ongeveer 5 euro.

Daarom bieden we nu ook o.a. onze biologische korrels (kruimel) in verpakkingen van 20 kg aan. Hierdoor kunt u profiteren van het standaard verzendtarief, wat uiteindelijk voordeliger is. Deze regeling is niet beperkt tot alleen organische mestkorrels, maar geldt voor alle zakken van 25 kg. Het is dus voordeliger om voor een 20 kg verpakking te kiezen als u slechts 1 of 2 zakken nodig heeft.

Verpakkingen

We proberen de zakkenmeststoffen zo goed mogelijk in te pakken. Dat betekent dat ook de zakken in stevige dozen moeten worden verstuurd. De prijs van de verpakkingen zijn ook enorm gestegen de laatste jaren. De prijzen van deze dozen blijft nog steeds een hoge kostenpost. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om met tweedehands dozen te werken. Hierdoor kunnen we de kosten relatief laag houden.

Het ziet er misschien wat raar uit dat u een tweedehandsdoos krijgt van uw bezorger, maar zo proberen wij de kosten laag te houden en ook zo proberen wij een stukje duurzamer te werken.

 

Terug naar blog